Oferim servicii competitive de parcare pe termen lung si parcare Otopeni la o calitate foarte buna.

Initiativa crearii acestei parcari din apropierea aeroportului Otopeni a fost o necesitate pe care noi am constientizat-o deoarece un asemenea serviciu de parcare este foarte cautat in prezent.

Aici, solutiile flexibile de parcare pe care noi la oferim tuturor clientilor sunt adaptate oricarui buget si va ajuta sa rezolvati problemele de parcare pe termen lung sau pe termen scurt cea mai placut mult mod posibil.

Parcarea noastra este situata la doar cateva minute de aeroportul Otopeni, transportul clientilor nostrii de aici pana la aeroport facandu-se cu masinile noastre, masini confortabile, de calitate si care ofera siguranta tuturor pasagerilor.

01

Optati pentru un serviciu de parcare ieftin si eficient

02

Angajati profesionisti, echipa dinamica si entuziasta

03

Puteti conta pe noi oricand!


Conceptia noastra este aceea ca tuturor clientilor trebuie sa le oferim cat mai multe servicii pentru ca ei sa fie foarte multumiti de noi. Intotdeauna venim in intampinarea tuturor clientilor care cauta un bun serviciu de parcare Otopeni si concepem solutii flexibile de plata este avantajoase si se adapteaza nevoilor acestora.

Din orice directie ati veni din Bucuresti din judetul Ilfov sau din alt judet si doriti sa mergeti la Aeroportul Otopeni cu propria masina, accesul catre noi se face usor, totul fiind posibil datorita pozitionarii foarte bune pe care aceasta parcare Otopeni o are. Capacitatea mare a parcarii si disponibilitatea continua a acestui serviciu pe parcursul intregii zile reprezinta avantaje certe pentru care clientii nostri nu au ales in mod repetat si ne-au recomandat viitorilor clienti.

Angajamentul nostru

Avem colaborari trainice stabilite cu numeroase companii, firme, organizatii, persoane fizice si juridice. Ei au incheiat cu noi parteneriate pe termen lung pentru servicii de parcare, astfel incat sa dispuna de o parcare Otopeni oricand sau de o parcare pe termen lung la cele mai bune preturi de pe piata si in cele mai bune conditii pentru ei.
Fiecare client care alege acest serviciu de parcare de la noi este tratat cu prioritate, fiind preluat imediat de catre angajatii nostri si in doar cateva minute va rezolva toate formalitatile necesare. El isi poate lasa aici masina in aceasta parcare Otopeni sau chiar cateva saptamani, daca este nevoie. In functie de numarul de zile in care lasati aici in parcare, veti plati un pret tot mai mic zilnic, direct proportional cu cresterea perioadei in care masina este parcata la noi.
Nu trebuie sa va faceti griji daca sunteti in strainatate si zborul dumneavoastra este anulat sau amanat caci noi vom avea grija de masina dumneavoastra. Pana va intoarceti, noi o vom supraveghea cu cea mai mare atentie in aceasta parcare pe termen lung. Abordarea noastra este flexibila si ofera solutii personalizabile de parcare in functie de fiecare client care ne alege pentru acest serviciu de parcare Otopeni. Intotdeauna ne dorim sa depasim asteptarile tuturor clientilor nostri si sa furnizam servicii transparente, de calitate si usor accesibile. Stim cat de mult conteaza eficienta in ziua de azi.

Suntem in pas cu vremea

Acest deziderat a fost transpus in practica prin eficientizarea activitatii depuse aici, prin modernizarea parcarii si dotarea ei cu cea mai inalta tehnologie astfel incat oricine apeleaza la noi sa poata vedea cum o parcare otopeni poate functiona ireprosabil. Odata ce veti aduce propria masina in aceasta parcare Otopeni veti vedea ca o data cu ea lasati deoparte si stresul sau grija sigurantei masinii dumneavoastra.

In plus veti fi incredintat ca va veti reintoarce foarte repede acasa dupa ce veti lua masina de langa aeroport, din parcare, in timp scurt de la aterizarea in Romania. Noi va ajutam sa va bucurati de servicii fara costuri ascunse la parcare, pretul fiind cunoscut inca de la inceput, odata ce ati rezolvat problema parcarii in timp cat mai scurt de la venirea la noi.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Viata este din ce in ce mai dinamica azi, iar oamenii calatoresc din ce in ce mai mult cu avionul, pe distante scurte sau lungi. Astfel, pentru cei care vin cu masina la aeroport, e nevoie de o parcare de incredere. Oamenii vor sa scape de stresul gasirii unui serviciu bun si ieftin de parcare langa aeroport. Sunt si situatii cand ei au nevoie de parcare pe o perioada lunga de timp, iar in acest caz noi facem o reducere substantiala daca aleg serviciile noastre.

Daca ne veti alege pe noi, promitem sa va oferim o experienta placuta si relaxanta, astfel incat sa va concentrati cat mai bine asupra calatoriei cu avionul. E important sa stiti ca lasati masina intr-un loc de incredere, unor oameni specializati in aceste servicii.

La noi, organizarea si profesionalismul sunt doua valori de baza pe care le respectam de fiecare data cand un client alege sa colaboreze cu noi. Contactati-ne si va veti convinge ca tot ceea ce spunem este adevarat pana in cele mai mici detalii. Atunci cand veti fi in cautarea unei parcari langa aeroportul Otopeni, noi suntem solutia pe care dvs. o cautati.

Goolge MAPS Waze
REZERVA

REZERVARE ONLINE LOC PARCARE

Pret: selectati intervalul de timp